::: Brezplačen podjetniški portal ::: novomesto.net :::

Si tudi vi želite povečati promet in zaslužek?

Na našem brezplačnem podjetniškem portalu nudimo brezplačno oglaševanje vsem samostojnim podjetnikom v novomeški regiji in širše. Skratka pokrivamo celotno območje dolenjske regije. Za brezplačno oglaševanje je dovolj da nas pokličete ali nam pišete in nam zaupate vaše želje.
Napišite nam kdo ste, s čim se ukvarjate, naštejte vaše kontaktne podatke, če pa imate še kakšno sliko, ki jo želite objaviti poleg vaših podatkov, pa jo priložite v priponko. Naši tehniki bojo z veseljem uredili vašo objavo.

Pišite nam

Nov masažni salon v Novem mestu

Objavljeno by T.T.K. - 3 comments

V Novem mestu se bo z januarjem odprl povsem nov masažni salon - SUPERBUS.

Za vse, ki si želite nekaj storiti zase in si boste privoščili malo razvajanja, se bo poleg pizzerije Novljan na Novem trgu odprl masažni salon.

Hofer tudi v Novem mestu

Objavljeno by T.J.G. - 3 comments

Novo mesto - 8.12.2011 ob 8. uri zjutraj je v Novem mestu, točenje v Bučni vasi, odprla vrata težko pričakovana Hoferjeva trgovina. To je že njihova 65. trgovina v Sloveniji in zadnja, ki so jo odprli letos. Že prihodnje leto pa načrtujejo tudi odprtje še ene trgovine v Žabji vasi. V novoodprti trgovini, ki je velika 900 kvadratnih metrov in ima 88 parkirišč, je zaposlenih 10 ljudi iz domačega okolja, ponudba pa je standardna.

Ob tem so v vodstvu Hoferja zelo zadovoljni, saj so si kar pet let prizadevali, da so premagali vse ovire, se pa ob tej priložnosti zahvaljujejo okoličanom za potrpljenje, saj so se morali ob gradnji poslužiti tudi intenzivnih posegov v prostor. Podjetje Hofer je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI-Süd, ki ima okoli 3.600 poslovalnic z živili na treh kontinentih oziroma v 9 državah sveta, na slovensko tržišče pa je prišlo konec leta 2005, ko je odprlo 11 poslovalnic. Kot kaže gneča ob otvoritvi, so Hoferjevo trgovino Dolenjci nestrpno pričakovali, do sedaj so se morali namreč zapeljati v Črnomelj ali Posavje, če so želeli kupiti kaj iz njihove ugodne ponudbe.